La web de l'Associació Joan Carles i Amat fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
Publicada el 05.05.2019
2019 · Monistrol 5M. Un món de guitarres

La tarda-vespre del diumenge 5 de maig de 2019 va tenir lloc un “primer tast” del futur Festival de Guitarra. Fou un acte en forma d’itinerari musical que s’inspirava en la idea del “Monistrol en solfa” que l’Ajuntament havia organitzat els anys 1988, 1989 i 2002, amb producció i direcció artística de Ribermúsica.

Amb la guitarra com a element central i una idea artística que combinava historicisme i eclecticisme, ‘Un Món de Guitarres’ – La mirada de Joan Carles i Amat, va tenir lloc a quatre espais emblemàtics del centre històric: la Plaça de l’Església, Els Es Pilons, la Plaça del Bo-bo i el Pati del Palau Prioral. Afavorida per una climatologia esplèndida, aquella fou una tarda màgica, poètica i evocadora en un magnífic entorn patrimonial. La particularitat, a més, d’intercalar-hi retalls explicatius de la vida del personatge i la lectura d’alguns dels seus cèlebres Quatre-cents aforismes catalans van conferir a l’itinerari un valor afegit.


Podeu veure més vídeos a:


Fotos per Maria Llop Perelló