La web de l'Associació Joan Carles i Amat fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
Publicada el 28.11.2022
Edicions Morera publica una nova edició dels Quatre-cents aforismes catalans de Joan Carles i Amat
Sota el títol 'Dites catalanes · Quatre cents Aforismes de Joan Carles i Amat', el dimecres 23 de novembre es va presentar a Monistrol de Montserrat una nova edició dels Aforismes del prohom monistrolenc que ha publicat Edicions Morera https://edicionsmorera.com/ de Barcelona. L'acte va tenir lloc al Centre Cultural de Can Gibert i va comptar amb la participació dels autors dels estudis preliminars, l'historiador monistrolenc Carlos Pizarro i el paremiòleg Víctor Pàmies. El director de l'editorial, Norbert Tomàs, va fer-ne la presentació.

Aquesta nova publicació correspon al número 12 de la Col·lecció l'Ermità d'aquesta editorial i s'adhereix a la commemoració del 450è aniversari de Joan Carles i Amat. Morera edita també el Calendari de l'Ermità https://calendariermita.cat/, que en el seu número d'enguany dedica també una ressenya a l'efemèride.


Fotos: David Blasco